Klimmen in een griezelbos

Klimmen in een griezelbos 9

Het klimbos in Brabant wordt voor een avond omgebouwd tot griezelbos.

Als welkomstdrankje krijg je Gruweldrank en daarbij kun je een Smurriekoek eten, dat klinkt nou helemaal niet leuk. Tenzij je van Halloween houdt en wel een avondje wil griezelen. Klimrijk Brabant verbouwt het ecologische klimbos op 20 oktober tot spookbos. Ze hebben er de verlichting, rookmachines en griezelachtige attributen uit de kast getrokken om voor een klimervaring in Halloween sfeer te zorgen. Zo hangen er Vampieren in de bomen, weerwolven tussen de bladeren en zijn er skeletten die tot leven komen. De klimroutes zijn wel verlicht zodat je nog kan zien wat je doet. Daarnaast is de ingang verlicht met vuurkorven en moet spannende muziek voor een extra enge sfeer zorgen. Als je komt klimmen mag je jezelf ook verkleden als monster, beest of engerd.

Je kan vanaf 18.00 beginnen met een klimtocht, de laatste kunnen tot 22.00 de bomen in. Je moet wel reserveren voor de Halloween avond op zaterdag 20 oktober, ga daarvoor naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.