Meer vluchten naar IJsland

Meer vluchten naar IJsland 9

Met Icelandair kun je nu vaker van Amsterdam naar IJsland vliegen.

Vanaf volgend zomer gaan er meer vluchten van Amsterdam naar IJsland en terug. De IJslandse vliegmaatschappij Icelandair verzorgt dan in plaats van 12 vluchten per week, 13 vluchten per week. Dit betekent dat er per dag 2 vluchten naar IJsland gaan, een in de middag en een in de avond. Alleen op donderdag wordt er een keer per dag gevlogen. Dan kun je met de ochtendvlucht van Keflavik naar Amsterdam en met de middag vlucht terug. De vlucht naar de IJslandse hoofdstad duurt ongeveer 3 uur.
Het nieuwe schema gaat er zo uitzien:

Amsterdam-Keflavik:
FI 503 14.00-15.10 (lokale tijd).
FI 505 22.25-23.30 (lokale tijd).

Keflavik-Amsterdam:
FI 502 07.40-12.40 (lokale tijd).
FI 504 16.30-21.30 (lokale tijd).

Is Brussel voor jou dichterbij dan Amsterdam, dan kun je van daar ook meer naar IJsland vliegen. Deze maand worden de laatste vluchten vanuit Brussel uitgevoerd voor dit seizoen, vanaf 23 mei 2013 worden deze hervat. Als je vanaf Brussel of Amsterdam naar IJsland gevlogen bent kun je van daaruit ook makkelijk doorvliegen naar Noord-Amerika. Bij Icelandair kun je bij al je vluchten een stopover op IJsland te maken van maximaal zeven dagen, zonder toeslag op het ticket.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.