Nieuwe hotelervaring Amsterdam

Nieuwe hotelervaring Amsterdam 8

Hotel Droog is een nieuw soort hotel in Amsterdam.

Hotel Droog in Amsterdam pakt het concept hotel helemaal anders aan. Een hotel is meestal een plek om alleen te slapen en verder zo min mogelijk te zijn maar zij willen dat veranderen. Het hotel zit in een oud grachtenpand in de historische binnenstad van Amsterdam. Droog heeft een bar, restaurant, kledingwinkel, cosmetica winkel, galerij, tuin en je kan er ook nog slapen. Ze willen op deze manier een andere ervaring voor je creëren dan als je in een groot hotel slaapt. Maar Droog heeft maar een hotel kamer, dus of je het echt een hotel kan noemen is een beetje twijfelachtig. Met alle winkels die het onder zijn dak heeft is het meer een creatieve tegenhanger van grote warenhuizen. Maar als je die ene hotelkamer weet te bemachtigen hoef je niet ver om te gaan winkelen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.