Nieuwe luxe in Afrika

Nieuwe luxe in Afrika 8

Het Boardwalk Hotel.


Port Elisabeth– ook wel Nelson Mandela Bay genoemd– heeft er een nieuw vijfsterren hotel bij: het Boardwalk Hotel van Sun International is nu open. Port Elisabeth, de vijfde stad van het land ligt centraal ten opzichte van alle grote steden in Zuid-Afrika. De stad is populair; niet alleen als familiebestemming, maar ook voor zakelijke reizigers en evenementenorganisaties. Witte stranden, helder water, mooie zonsondergangen, uitgaansmogelijkheden, restaurants en veel mogelijkheden voor watersport typeren deze stad. Port Elisabeth is omgeven met natuurschoon en bereikbaar via de luchthaven Port Elizabeth International Airport.

Het nieuwe hotel telt 140 kamers, die uitzicht hebben over de Indische Oceaan. Het hotel ligt direct aan Hobie Beach, en is daarmee een mooi begin voor een trip langs de Garden Route, tussen Port Elizabeth en Kaapstad. Hier bevinden zich de beste visrestaurants die het land kent. De kust voor Nelson Mandela Bay strekt zich uit over 40 kilometer. Vanuit het hotel kunnen gasten het Seaview Game & Lion Park bezoeken, een cruise maken naar het St. Croix Island Marine Reserve, waar de met uitsterven bedreigde Afrikaanse pinguins broeden, zeehonden en walvissen leven. Voor wie van flora en fauna houdt is het Van Staden’s Wild Flower Reserve een aanrader. Avonturiers kunnen vanuit het hotel makkelijk naar het aangrenzende liggende Tsitsikamma regenwoud voor een Canopy Tour. Op een hoogte van dertig meter kunnen bezoekers van platform naar platform lopen tussen de gigantische Outeniqua Yellowwood bomen.


Grotere kaart weergeven

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.