Nu ook met Thalys naar Londen

Met de trein zit je zo in hartje Londen. Vliegen is waarschijnlijk goedkoper en met de boot kun je je eigen auto meenemen (voor zo rond dezelfde prijs als de trein als je met een gezin reist).


Wachttijd op de vliegvelden meegerekend kun je waarschijnlijk tocht het snelst met de trein naar Londen, vooral ook omdat je meteen in het hartje van de de metropool bent. Vanaf vandaag biedt Thalys, in samenwerking met Eurostar, reizen aan naar Londen. Met het boeken van één ticket, geldig in Thalys- en Eurostar, kunnen reizigers in minder dan vijf uur naar hartje Londen reizen.

“De treinen van Thalys en Eurostar sluiten goed op elkaar aan en reizigers kunnen met één ticket doorreizen. De gemiddelde overstap in Brussel van Thalys naar Eurostar in Brussel is één uur. Zo maken we het de reizigers gemakkelijk, geen aparte tickets of het uitzoeken van de juiste aansluiting. Eén ticket, één reisschema.” aldus Patricia Baars van Thalys International.

Tickets voor een enkele reis kunnen in Comfort 2/Standard al worden geboekt vanaf € 59,- van Amsterdam/Rotterdam naar Londen of andersom. In Comfort 1/Standard Premiere is het tarief voor een enkele reis dan € 109,-.
De gekozen serviceklasse geldt voor zowel Thalys als Eurostar. Op het traject Amsterdam – Londen gelden ook de gebruikelijke tarieven zoals ‘Kid’, ‘Kid & Co’, ‘Junior’ en ‘Senior’. De tickets zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar via thalys.com. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over alle tarieven.
De reisschema’s zijn als volgt:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.