Ontdek de wereld met een camper

Met de camper kun je veel verschillende rondreizen maken over de hele wereld.

Met de camper kun je veel verschillende rondreizen maken over de hele wereld. Het is een andere manier van reizen met je eigen hotelkamer op wielen. Travelhome biedt reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika, Turkije en Europa. In Zuid-Amerika kan je op campervakantie in Chili en Argentinië. In hun brochure vindt je per reis een beschrijving van de attracties, een paar praktische tips en routesuggesties. Daarnaast staat er een overzicht van de verschillende campers die te huren zijn en kun je zien op een kaart zien in welke steden je ze op kan halen en weg kan brengen.

De populairste camperbestemmingen zijn Amerika en Canada. In geen ander land zijn er zoveel plaatsen waar je een camper kan ophalen. Een van de opties waar je voor kan kiezen is de 25-daagse ‘fly, ride & camp West USA’ waarbij vluchten, hotelovernachting, camper en de campings geboekt zijn. Tijdens deze trip kom je in Las Vegas, Zion, Bryce, Monument Valley en Grand Canyon. In Canada kun je naar British Columbia en Alberta. Je komt aan op Vancouver en na een route door British Columbia dan via Banff en Jasper National Parks in Alberta kun je naar de hoofdstad Calgary rijden. Daarnaast kun je de twee landen ook nog combineren.

Wil je voor een campervakantie niet meteen een oceaan oversteken, dan kun je bij Travelhome ook terecht voor een campervakantie dichter bij huis. In Europa zijn er reizen in Nederland, Finland, Frankrijk (inclusief Corsica), Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en Engeland.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.