Romantiek in Italië

Romantiek in Italië 9

Het boek Olijven met oregano gaat over liefde en vriendschap onder de Italiaanse zon.

Leesvoer in de vakantie is belangrijk. Nu is het niet echt vakantietijd maar wie weet ga je nog weg of ben je al opzoek naar boeken die je op wintersport kan lezen. Elke dag vakantie kwam dit boek tegen: Olijven met Oregano. Volgens de omschrijving:”Het boek speelt zich af in het zonnige Italië. Elke drie jaar huren drie vriendinnen een villa in een warm land waar ze de zomer doorbrengen. De jaren verstrijken en ze houden het vol. Dit jaar huren ze een villa in Italië. Daar ontmoeten ze Enzo op wie een van de vriendinnen verliefd wordt. Hij breekt echter haar hart en ze is er van overtuigd dat ze hem nooit meer zal zien, maar het lot (en haar vriendinnen) denk daar anders over.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Romantiek in Italië 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.