Second home beurs

Second home beurs 9

Als je op zoek bent naar een tweede huis in de beurs Second Home International een idee.

Droom je van een tweede huis is Spanje of een chalet in Oostenrijk dan kun je bij de de beurs Second Home International alvast wat ideeën opdoen. Er zijn 135 stands waar je informatie kan vinden over alles wat met een tweede huis te maken heeft. Er staan makelaars en vakantieparken en je vindt informatie over landen, regio’s en huizen. Ook zijn er seminars van professionals en mensen die zelf al een tweede huis gekocht hebben. Zij leggen meer uit procedures, gebruiken en financiële, juridische en fiscale regels in diverse landen.

De beurs is van 12 tot 14 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.