Ski Atlas 2013 is verkrijgbaar

Ski Atlas 2013 is verkrijgbaar 8

De Ski Atlas bevat een overzicht van 356 dorpen in verschillende wintersportbestemmingen.

De Ski Atlas is een verzameling van wintersport bestemmingen en een compleet boek voor de wintersporter. Elk jaar verschijnt er een nieuwe versie van. Je vindt in het boek beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en -gebieden. Handig voor de Nederlandse en Belgische wintersporter. Het boek bevat van 356 dorpen een beschrijving, daarnaast staan er ook actuele pistekaarten bij. Van elk dorp kun je ook de beoordeling die bezoekers van de wintersportwebsite Snowplaza.nl hebben achtergelaten. Het boek bevat ook thema pagina’s, hier vind je bestemmingen die kindvriendelijk zijn of sneeuw zeker zijn. Voor deze editie hebben ze ook weer een ski test gedaan, de 58 ski’s zijn getest op kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.