Snowplaza Magazine als gratis app

Het nieuwe Snowplaza Magazine staat helemaal in het teken van wintersport.

Het tijdschriften assortiment is uitgebreid met een nieuwe winterglossy, Snowplaza Magazine. In het tijdschrift staan reisverslagen, columns, interviews en achtergrondverhalen. Daarnaast is er ook aandacht voor mode en gear. Omdat Snowplaza Magazine op de iPad te lezen is heeft het een paar interactieve functies. Zo kun je video’s bekijken bij artikelen en is er een prijsvraag die je in kan vullen en gelijk kan versturen. Iedere maand wordt er een skigebied getest en jij kan virtueel mee op reis dankzij het gebruik van de iPad.

Miranda Muller, hoofdredacteur van Snowplaza Magazine, verwacht een grote groep wintersportliefhebbers te bereiken met de iPad-glossy. “Met ruim een miljoen wintersporters in Nederland en meer dan een miljoen iPad-bezitters hebben we een potentiële doelgroep te pakken. We kunnen een rijk, interactief en gratis tijdschrift aanbieden, dat mensen gemakkelijk thuis, onderweg en op het vakantieoord zullen gaan lezen. We hopen dat onze lezers net zo enthousiast over het magazine zullen zijn als wij zelf en – bijvoorbeeld thuis op de bank – even helemaal het wintersportgevoel te pakken krijgen. ”

Dit tijdschrift is gratis te vinden in de app store en zal in de winter een keer per maand uitkomen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.