SS Rotterdam bij Worldhotels

SS Rotterdam bij Worldhotels 8
Of het een afdoende oplossing is voor de financiële situatie van de ss Rotterdam is niet duidelijk, maar feit is dat het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn in Rotterdam nu deel uitmaakt van Worldhotels. Dit is een hotelgroep voor individuele hotels met ruim 500 aangesloten hotels in 250 bestemmingen. Sinds kort functioneert het schip als hotel en vergaderlocatie. ‘Dit unieke hotel is een bijzondere aanvulling op de twee andere Worldhotels die wij in Rotterdam hebben, het Manhattan Hotel Rotterdam en het Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Voor zowel de zakenreiziger als toerist is de ambiance, historie en ligging van dit schip een bijzondere ervaring voor een verblijf,’ stelt Rob van der Beek, Worldhotels Senior Director Hotel Development.

Na haar maiden voyage in 1959 naar New York maakte het schip ruim 50 jaar vele trans-Atlantische overtochten en cruises. Nadat het uit de vaart werd genomen, werd het schip tussen 2005 en 2008 grondig gerenoveerd en in oude luister hersteld. SS Rotterdam telt thans 254 moderne hutten ingericht in de stijl van de 50-er jaren en voorzien van hedendaagse faciliteiten waaronder wireless internet, tweepersoonsbedden, airco en flatscreen tv’s. Nadere informatie op www.wordhotels.com. Eerder al maakte Elke Dag Vakantie.nl een reportage over dit bijzondere schip.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.