Stemmen op Flevolandse avonturiers

Een van de Flevolandse avonturiers op pad.


Wie heeft op de avontuurlijkste manier genoten van Flevoland? Het publiek mag dat bepalen. Vanaf vandaag kan er via de Facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk dichtbij. gestemd worden voor dé favoriete Flevolandse Avonturier 2012. Afgelopen maanden zijn meer dan 150 avonturiers op pad geweest in Flevoland. Via foto’s, filmpjes en verhaaltjes lieten zij vrienden en volgers op social media meegenieten met hun belevenissen in de provincie. Nu is het moment aangebroken om uit alle avonturiers de meest originele en meest favoriete te kiezen voor de titel Flevolandse Avonturier 2012. Avonturiers beïnvloeden hun positie door zoveel mogelijk Likes te verzamelen voor hun foto in het fotoalbum Flevolandse Avonturiers. Op woensdag 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Avonturier, die het meest actief en origineel over zijn/haar Avontuur is geweest op Facebook, twitter en blogs, mag zich één jaar lang Flevolandse Avonturier 2012. Naast deze eervolle titel , krijgt de prijswinnaar een groepsverblijf aangeboden voor 28 personen bij de 5-sterren geclassificeerde groepsaccommodatie Hoeve Marant in Kraggenburg. Op woensdag 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. In januari is Toerisme Flevoland op zoek gegaan naar avonturiers, die verrast wilden worden door onverwacht mooie plekken of spannende activiteiten in Flevoland.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.