Theaterfestival voor jongeren

Theaterfestival voor jongeren 8

Het Jonge Harten festival is een theaterfestival speciaal voor jongeren.

Het Jonge Harten festival in Groningen is een theaterfestival speciaal voor jongeren. Tijdens dit festival zijn er dansvoorstellingen,  multimediaprojecten, internationale voorstellingen en er is plaats voor jong talent. Dit jaar is de 15de editie en er zijn 35 voorstellingen te zien zoals Ontroerend Goed met de voorstelling ‘All that is wrong’ en ‘Chicks for money and nothing for free’ van de Vlaamse Het Kip en De Kopergietery. Er is wel meer te doen dan alleen voorstellingen bekijken, er is een een bruisend festivalcentrum, een randprogramma met workshops en nagesprekken en een eindfeest.

Het Jonge Harten festival duurt van van 23 november tot en met 1 december in Stadsschouwburg, De Oosterpoort, Het Kruithuis, het Grand Theatre, Theater de Machinefabriek, maar ook op geheime locaties. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.