Trouwen op een bully

Trouwen op een bully 9
Je moet wat doen om op te vallen. Zo biedt Tirol dit seizoen een bijzondere service voor echtparen. Ze kunnen trouwen met een bully (nee, dat is geen chagrijnige man of vrouw, maar de machine waarmee de pistes geprepareerd worden). Dat trouwen gebeurt in het iglodorp Alpeniglu. Er is ruimte voor maximaal tien bruidsparen per seizoen om na een huwelijksvoltrekking in een inglokerk een bezoek te brengen aan de ijsbar en het iglorestaurant. De jonggehuwden en hun gasten kunnen overnachten in negentien iglo’s. Het iglodorp gaat open op 5 januari 2013. Het speciale dorp blijft open tot eind maart, maar dat is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.