Verkiezing ‘Wandelroute van het Jaar 2013’

De verkiezing voor ‘Wandelroute van het jaar 2013’ is nog op zoek naar nieuwe inzendingen.

De routes voor de ‘Wandelroute van het Jaar 2013’ worden op dit moment verzameld. De wandeltrofee wordt op 9 februari uitgereikt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI. Het is de 4de keer dat de prijs uitgereikt wordt.
Er zijn wel een paar regels waar de route aan moet voldoen. Zo moet de route een Nederlandstalige publicaties zijn over routes die tussen 1 oktober 2011 en 1 oktober 2012 zijn verschenen. Dit zijn niet alleen gedrukte media als gidsen, brochures of folders, maar ook websites en apps. En de publicatie moet voor een breed publiek beschikbaar zijn. Daarnaast moeten de routes voor het grootste deel over Nederlands of Vlaams grondgebied te lopen.
De jury beoordeelt de routes onder andere op de volgende punten: markering, exclusiviteit voor wandelaars, afwisseling, originaliteit en eventuele thematische opzet.

Heb jij een goede route die niet kan ontbreken op de lijst? Aanmelden voor de uitverkiezing kan tot 1 november 2012 bij de secretaris van de jury: Joost Vermeulen, Postbus 59377, 1040 KJ Amsterdam of stuur je route in via de website, hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.