Vier Halloween in Zuid Engeland

Vier Halloween in Zuid Engeland 9

In Zuid Engeland hebben ze kastelen, boerderijen en actieparken waar ze uitgebreid Halloween vieren.

Voor veel mensen misschien onbekend maar Halloween vindt zijn oorsprong in Engeland. Daarom wordt het feest daar ook uitgebreid gevierd. In Zuid Engeland hebben ze veel kastelen en boerderijen die hun best doen voor Halloween. De komende tijd zijn er nog verschillende Halloween activiteiten in de regio:

– Zo verandert het Rare Breeds Centre in Kent in een griezige plek van 27 oktober tot 2 november. De kinderboederij waar kinderen de hele dag komen om tussen de kippen, geiten en varkens te worden voorgelezen verandert na half 7 in een horrorfestijn. Dit avontuur staat in de regio bekend als Fright Night en is alleen bedoeld voor stoere kinderen van 12 jaar en ouder. Voor meer informatie ga je naar de website.

– Voor Halloween hebben ze in Canterbury een bewerking van het klassieke middeleeuwse verhaal ‘The Canterbury Tales’ gemaakt. De voorstelling die ‘Terrible Tales’ heet wordt opgevoerd op het kerkhof. Als je dan na de voorstelling nog meer wil griezelen is er een wandeling door het centrum van Canterbury waar je verschillende verassingen staan te wachten. De voorstelling is voor iedereen van 12 jaar en ouder en te zien van 26 oktober tot 2 november. Meer informatie vind je op de website.

– Over Dover Castle gaan al tijden enge verhalen rond. Er zouden spoken gezien zijn en de inwoners van Dover horen ’s nachts geschreeuw uit het kasteel komen. Wil je zelf kijken of deze verhalen waar zijn, dan kun je van 27 oktober tot 4 november een rondleiding krijgen. Trek wel je mooiste Halloween kostuum aan want er is een prijs het griezeligste outfit. Voor meer informatie ga je naar de website.

– Al de andere feesten zijn niet heel erg kindvriendelijk maar ook aan de kleinere kinderen is gedacht. Op de Hopboerderij in Kent zijn spannende verkleedpartijtjes, enge feestjes en magische verhalen. De allerkleinste kunnen hier griezelen. Er zijn allemaal verschillen Halloween activiteiten, je leert bijvoorbeeld vliegen op een bezemsteel. Meer informatie vind je op de website.

Preview van de Fright Night 2012:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.