Weekje campingbaas in Friesland zijn?

Weekje campingbaas in Friesland zijn? 9
Geen gek idee, om voordat je huis en haard verkoopt om ergens in verweggistan een camping of hotel te gaan runnen, eerst eens even proef te draaien voor zo’n plan tot uitvoer te brengen. Een kampeervakantie biedt een unieke gelegenheid om aan het alledaagse leven te ontsnappen. Het leven op de camping is allemaal wat eenvoudiger en kent niet de beslommeringen van thuis. Geen wonder dat menigeen wordt uitgedaagd het roer om te gooien. Bezoekers van de
Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012 die er van dromen campingbaas te worden kunnen nu hun kans grijpen om dit de komende meivakantie eens een week te proberen op een watersportcamping in Friesland. De ongetwijfeld vele liefhebbers kunnen zich aanmelden via de site van de beurs en moeten op zaterdag 20 oktober campingeigenaresse Karin Veldhuizen zien te overtuigen waarom nu juist hun droom moet uitkomen. De data van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn van vrijdag 19 oktober tot en met dinsdag 23 oktober.

Uit de aanmelders worden vijf kandidaten of paren geselecteerd. Op de stand van Watersportcamping Heeg (Hal 12, stand B095) maken zij kennis met Karin. Het sollicitatiegesprek vindt plaats in de ‘Tweetcamper’ op het terras in Hal 11. Aan het eind van die dag wordt bekendgemaakt wie de droombaan krijgt.

Karin en haar man Jacob begonnen in 1986 met hun camping. Vanuit het niets realiseerden zij een mooie kampeerstek met zo’n 190 staplaatsen en 8 chalets voor de verhuur. Karin heeft in de loop der jaren al heel wat stagiaires opgeleid en vond het nu tijd om kampeerders een kijkje te gunnen in hun leven als ondernemer in de recreatiebranche. “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en frisse inzichten. Dat houdt ons scherp”, vertelt ze. “Ik ben natuurlijk elke dag in gesprek met onze gasten, maar hoe zou het zijn als een kampeerder mijn plek zou innemen? Dat levert vast weer nieuwe perspectieven op en daar leer ik weer van. Andersom kan ik iemand anders een fantastische ervaring meegeven. Mooi toch?”.

De openingstijden van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie en kaartjes met korting: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.