WeTrip combineert reizen en social media

WeTrip is een nieuwe website waar reizigers elkaar kunnen vinden en hun ervaringen kunnen delen.

WeTrip is een nieuwe website die reizen en social media combineert. De website biedt je 50.000 activiteiten die je over de hele wereld kan doen. Je kan je aanmelden op de website met je facebook account. Vervolgens kun je op de activiteiten klikken en kiezen tussen done it of want it. Zo stel je zelf een wish-list samen met dingen die je nog wil doen of kun je met je vrienden delen wat je al gedaan hebt. Je kan een bericht achterlaten over een bepaalde activiteiten om hem aan te raden of juist af te raden. Op de website kun je ook je reisplannen delen en vragen of andere mensen met je meegaan. Zo is de hele wereld een potentiële reisgenoot.

De maker van de website ging zelf backpacken na 5 jaar niet gereisd te hebben en hij kwam erachter dat de jongeren reismarkt stil was blijven staan in al die tijd. Hij wilde een platform maken waar jongeren die graag willen reizen elkaar kunnen vinden en hun reiservaringen kunnen delen.

Voor meer informatie ga je naar de website. WeTrip is ook als App te verkrijgen, zo kun je je reiservaringen delen terwijl je onderweg bent.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.