77 nieuwe fietsvakanties in 2013

Volgend jaar komen er 77 nieuwe fietsvakanties bij, zo kunnen renners de bergen in.

Vanaf volgend jaar komen er 77 nieuwe fietsvakanties bij. Cycletours fietsvakanties biedt al veel verschillen vakanties aan maar volgend jaar komen er meer bij. Ze hebben nog niet alle vakanties bekend gemaakt maar ze geven er al een paar prijs.  Zo kun je naar Corsica of een rondje fietsen in Madrid, deze vakanties zijn voor de levensgenieters. Daarnaast zijn Auvergne, Granada en Grandfondo les Deux Alpes nieuwe bestemmingen voor renners. Voor families zijn er ook nieuwe reizen bijgekomen, zo kun je kamperen bij de boer en ook naar Annecy of Slovenië. Ook voor de Globetrotters is er iets nieuws, zij kunnen op fietsvakantie naar Japan, Birma of van New York naar Washington. Half december is de nieuwe brochure uit en daar kun je ook de andere 65 nieuwe reizen in vinden.

Voor meer informatie over een vakantie met Cycletours ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.