Actie! Gratis wifi in álle hotelkamers


De redactie van Elke Dag Vakantie werd aangenaam verrast door bovenstaande advertentie van NH Hotels in de landelijke pers, waarin de hotelketen met trots aankondigde dat in alle 400 hotels van dit bedrijf in 26 landen voortaan de wifi-verbinding in de hotelkamer gratis is. Kijk, daar worden wij nu blij van. Want nog te vaak moet je in het hotel bij de receptie een papiertje met een code kopen, waarmee je dan een armetierig half uurtje kunt internetten. Dat is toch niet van deze tijd? Nu snappen we wel dat dit ‘gratis’ niet echt gratis is en dat de kosten verrekend worden in de prijzen van de hotelkamers, maar liever dat, dan het gedoe met gekochte codes. Het is te hopen dat deze actie van NH Hotels als breekijzer kan fungeren voor andere hotelketens in de wereld. Vreemd is het overigens, dat het bedrijf ondanks de landelijke advertentie zelf geen melding maakt van deze vernieuwing op zijn website. Via de Facebookpagina vonden we wel een heel hip Duits muziekhotel, lijkt ons ook nog wel wat.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.