Backstage rondreis op Java

Met de backstage reis krijg je een hele andere kant van Java te zien.

Wil je een rondreis maken op Java maar niet via de ‘bekende’ weg? Dan is de ‘backstage’ rondreis van AmbianceTravel misschien wel wat voor jou. Deze individuele reis zorgt ervoor dat je het land van een andere kant kan zien. Tijdens de reis wordt je begeleid door een Nederlandstalige gids en reis je met lokale treinen, boten en taxi’s. Daarnaast overnacht je in kleinschalige hotels.Deze 14-daagse individuele rondreis start in Jakarta en daarna ga je naar Bogor, Bandung, Yogyakarta en de Bromo vulkaan. Met de treinreis van Bandung naar Banjar ga je bijna het hele eiland Java over. Onderweg kom je door het landschap, kleine plaatsen en stationnetjes. Ook breng je een bezoek aan de Borobudur en maak je een ochtend-jeeptour naar de Mount Bromo om de mooie zonsopgang te zien

‘De toerist wordt weer reiziger en ziet het échte Indonesië, weg van het massatoerisme’, vertelt directeur Ruud de Meer van AmbianceTravel. ‘Dit komt tot uiting in de plaatsen die wij bezoeken, in de keuze voor vervoermiddelen en in de selectie van hotels. Zonder overigens aan comfort in te leveren.’ Omdat deze rondreis eindigt aan de oostkant van Java, kun je de reis combineren met het naastgelegen eiland Bali. Je kan er voor kiezen om er nog een strandvakantie aan vast te plakken of om eerst nog een paar dagen over Bali te reizen en dan de tijd te nemen om op het strand te liggen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.