Bear Grylls start Survival Academy

Bear Grylls start Survival Academy 9

De uitgestrekte natuur van Schotland is heel geschikt om de overlevingstechnieken van Bear Grylls te leren.

Bear Grylls is bekend van zijn programma op Discovery Channel: Ultimate Survival. Daarnaast is hij schrijver en natuurlijk survival expert. De man is een internetsensatie geworden doordat hij zijn eigen urine drinkt in zijn programma. Om zijn extreme survival technieken aan andere mensen te leren start hij een Survival Academy. In Schotland komt de allereerste Bear Grylls Survival Academy. De ruige Schotse natuur leent zich goed voor het oefenen van de overlevingstechnieken. Tijdens een verblijf op de Acadamy leer je onder andere vuur maken in de regen, schuilplaatsen bouwen, het eten van larven en het oversteken van rivieren. Je kan kiezen tussen een 3-daags verblijf of een 6-daags verblijf. Per stage kunnen 10 mensen meedoen en de kosten zijn ongeveer €3800. Bij deze prijs zit de vlucht naar de Academy inbegrepen net als alle maaltijden en het verblijf.

Voor meer informatie ga je naar de website.

+1

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.