Nieuwe websites voor boeken en geven

Het wordt steeds makkelijker om via het internet een reis te boeken of een cadeautje te geven aan je vrienden.

Het wordt steeds makkelijker om via het internet een reis te boeken of een cadeautje te geven aan je vrienden. Steeds meer bedrijven gebruiken het internet om mensen samen te brengen of kortingen aan te bieden. De nieuwe website PaperFlies helpt je als je een felxible reiziger bent veel besparen. Deze ‘Dagelijke Deals site’ heeft elke dag een andere bestemming voor een speciale prijs. Ze zijn de website begonnen omdat veel dealsites, zoals groupon, erg populair zijn. PaperFlies werkt samen met 15 vliegtuigmaatschappijen en biedt deals aan naar bestemmingen over de hele wereld. De homepage staat volledig in het teken van de deal en je meteen wat de aanbieding inhoudt. De achtergrond van de site veranderd elke dag mee met de bestemming. Het aanbieden van losse tickets op deze manier is nog nergens gedaan. Door deze unieke manier van boeken en de marketingwaarde voor de vliegtuigmaatschappij zijn de tickets goedkoop.

Ook Weekendjeweg.nl heeft een manier gevonden om deze trend te gebruiken. Zij hebben de Gift2gether applicatie binnen Facebook opgezet. Het idee is dat het makkelijker moet zijn om samen een cadeau voor iemand anders te kopen. Via deze app kies je een giftcard uit. De cadeaus waaruit je kan kiezen zijn giftcards van verschillende (web)shops zoals Bol.com, Fashioncheque, Nationale Tijdschriften bon, Beauty & Wellness Cadeau, Weekendjeweg.nl en nog meer. Nadat je een giftcard uitgekozen heb nodig je je vrienden uit om mee te doen. Daarna betaal je eigen bijdrage en van het uiteindelijk verzamelde bedrag wordt de giftcard op een gekozen datum per post bezorgd. De ontvanger is vrij om te bepalen wanneer hij de giftcard besteedt.

 

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.