Dansfeest in Heineken Experience

Dansfeest in Heineken Experience 9

Heineken Experience.


Speciaal voor dansers en feestbeesten die een oppas nodig hebben (nee, niet voor henzelf, maar voor het kroost thuis) organiseert Thirty Dancing feesten in het hele land. Party´s die beginnen op ouderwets vroege tijden en die zijn afgelopen op een tijdstip waarop je een oppas nog naar huis kunt laten gaan (of dat die dan naar haar eigen feest gaat…). Op zaterdag 17 november vindt op de zesde etage van de Heineken Experience een exclusieve editie van Thirty Dancing Amsterdam plaats.

Na succesvolle edities in verschillende steden en beleeft Thirty Dancing op zaterdag 17 november zijn première in Amsterdam. Het concept, dat veel weg heeft van een discoavond, onderscheidt zich door zoveel mogelijk af te stemmen op het drukke leven van de dertigers met carrières en of een gezinsleven. Uit horecaonderzoeken blijkt al jaren dat het huidige dansaanbod niet aansluit op hun levensfase. “Behalve op festivals en bruiloften zijn er voor dertigers nou eenmaal weinig gelegenheden om eens lekker te dansen,” aldus één van de bezoekers van de Utrechtse editie. Late aanvang, te jong publiek en verkeerde muziek zijn bij de dertigers de meest gehoorde klachten.

Voor Thirty Dancing betekent ‘dertigersfeest’ echter niet dat er slechts oude hits gedraaid worden. “We draaien een mix van toen en nu, want de tijd staat tenslotte niet stil voor ze. We willen gewoon een goed feest neerzetten voor een doelgroep die een carrière en vaak ook kinderen heeft, en daardoor beter met de schaarse tijd om moet gaan,” aldus de bedenkers van het dertigersfeest. Het dertigersfeest vindt eenmalig plaats in de oude brouwerij omdat Heineken sinds 2010 een partner van Thirty Dancing is.

Thirty Dancing opent de deuren van de Heineken Experience om 21:00 en sluit deze rond 02:00. De minimale leeftijdsgrens is 27 jaar en er is geen verkoop aan de deur. Op de consumpties na is alles bij de entreeprijs van €25,- inbegrepen, zoals een welkomstdrank, hapjes, feestelijke gadgets, polaroidfoto’s en andere extra’s die de avond compleet maken. Ook voor de garderobe en toiletten hoef je niet te betalen. Kaarten voor de editie van 17 november zijn alleen in de voorverkoop te bestellen via de website www.thirtydancing.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.