Duinrell in Sinterklaassfeer

Duinrell in Sinterklaassfeer 9

Sinterklaas voor zijn logeeradres in Duinrell.


Sinterklaas houdt ook wel van een verzetje, dus het is geen wonder dat hij de komende tijd verschillende dagen doorbrengt op pretpark Duinrell. In het winterseizoen is het Tikibad dagelijks geopend (met uitzondering van de kerst- en voorjaarsvakantie is het Tikibad op maandag gesloten). Kijk voor de openingstijden op www.duinrell.nl. Op 25 november en 1 en 2 december 2012 is Sinterklaas te gast op het Landgoed van Duinrell. De Goedheiligman en zijn Pieten maken er samen met de bezoekers een groot feest van. Zwarte Piet geeft rondleidingen door het Huis van Sinterklaas. Hij neemt de bezoekers mee langs alle kamers, zoals de pakjeskamer, de pepernotenproeverij en de slaapkamer van Sinterklaas. In de Pietenschool kunnen de kinderen les krijgen en buiten kunnen ze op de foto met Amerigo; de schimmel van Sinterklaas.

Zangeres Sita, bekend van Disney Channel, en de Discopieten zetten tijdens het SiSaSinterklaas-concert in het Duinrelltheater de boel op z’n kop met een grote Pietendisco. Jong en oud kunnen er swingen en meezingen. Het feest eindigt vanzelfsprekend met een optreden van Sinterklaas. Aanvang concert: 10.30 uur, 12.00 uur of 13.30 uur. Een aantal attracties, zoals de zweefmolen Aqua Swing, grote speeltuin, Minitrein, Locomotion, Kikkerachtbaan, Mad Mill, achtbaan Falcon en de allernieuwste achtbaan Dragonfly, is afhankelijk van de weersomstandigheden tijdens deze weekenden geopend.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.