Een blind date met de Algarve

Je kan een reis naar de Algarve boeken zonder te weten waar je precies heen gaat, ‘Blind Booking’ heet dat.

Op vakantie gaan en nog niet weten waar je slaapt, eigenlijk een soort blind date met je vakantie bestemming. Dat kun je boeken bij Primavera Reizen. Dit heet een ‘Blind Booking’ en die kun je vanaf nu reserveren. Dan boek je een reis naar de Algarve, het zonnige zuiden van Portugal, en verblijf je in een van hun appartementen. Je weet alleen nog niet welke en waar precies. Waarom zou je dat willen doen? Nou misschien ben je toe aan wat avontuur en als dat niet genoeg is dan is er nog een pluspunt, deze boeking is namelijk goedkoper. Een ‘Blind Booking’ boek je in december voor €199. Bij deze reis bepaal je zelf de vertrekdatum en de reisduur. Ruim een week voordat je weggaat ontvang je het exacte vakantieadres. Het appartementen dat je uiteindelijk krijgt heeft altijd een woon-/slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras. Je vliegt met Transavia naar Portugal toe.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.