Eurocamp haalt Afrika naar Europa

De Safaritent is te vinden op campings door heel Europa en moet het Afrika gevoel naar hier halen.

De Safaritenten van Eurocamp zijn een groot succes en daarom breiden ze hun aanbod komend seizoen uit. Safaritenten zijn luxe kampeertenten die de sfeer van Afrika naar Europa moeten brengen. De tenten zijn komend jaar te vinden op verschillende campings in Nederland, Duitsland Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. Daarnaast zijn ze een beetje aangepast. Vorig jaar had je alleen de Safaritent XL maar nu komt daar ook de kleinere safaritent voor 5 personen bij. Allebei de tenten hebben houten meubels en echte bedden. Daarnaast bestaat de tent uit twee aparte slaapgedeeltes, heeft een keuken en een overdekt terras. De tent staat op verschillende plekken in Europa. Zo kun je ze vinden op de camping bij Safaripark Beekse Bergen. In Frankrijk op de de ruige natuur op camping L’Ardéchois in de Ardèche en op de camping Le Croix du Vieux Pont vlakbij Disneyland Parijs.

De safaritent is te boeken voor 34 Euro per nacht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.