Glamping op wintersport

Glamping op wintersport 9

Je kan nu ook op wintersport luxe kamperen op het Tiroler Zugspitze Resort in Tirol.

Glamping kan nu ook in de winter. Voor degene die nog niet bekend zijn met de term ‘Glamping’, dit is een luxe vorm van kamperen. In Tirol is nu een nieuwe luxe camping: Tiroler Zugspitze Resort. De camping ligt bij een skigebied met 52 liften en loipes. Tegenover de camping vind je een lift naar de top van de Zugspitze. Het Tiroler Zugspitze Resort beschikt over 30 nieuwe comfort-staanplaatsen: extra groot, met wifi en satellietaansluiting. Het nieuwe Alpine Badehaus is voorzien van vijftien privé badruimten met ligbad, regendouche en toilet. Er is een keuken met vaatwassers, koelkasten en wasmachines. Het Aktiv & Vitalwelt op de camping heeft een binnen- en buitenbad. Daarnaast zijn er sauna’s, een whirlpool, Kneipp-baden en een fitnessruimte. Voor één week voor twee personen, inclusief comfort staanplaats, Top Snow Card (6 dagen), toeristenbelasting en Aktiv & Vitalwelt betaal je € 715.

Voor meer informatie over het Tiroler Zugspitze Resort ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.