Go slow Frankrijk

Het boek ‘Go slow Frankrijk’ moedigt je aan om Frankrijk eens rustig te ontdekken.

Frankrijk is een land dat veel te bieden heeft en dat kun je allemaal goed ontdekken als je het rustig aan doet. Het probleem is dat we alles veel te snel en gehaast willen volgens het boek  ‘Go slow Frankrijk’. Daarom is dit boek uitgekomen om je te helpen Frankrijk op een relaxte manier te ontdekken. ‘Go slow Frankrijk’ is de gids die je nodig hebt als je wil onthaasten. Het boek heeft een verzameling van bijzondere plekken om te verblijven.

Met Go Slow Frankrijk vindt je de weg naar klassieke chateaus, Alpenchalets en landelijke boerderijtjes. Samen met de eigenaars ontdek je hun tradities en leef je in het ritme van de seizoenen. ‘Go Slow Frankrijk’ wil je inspireren door de verschillende aparte plekken waar je kan slapen en eten. Het gaat niet alleen om de reis maar ook om de mensen die je ontmoet volgens de schrijver Alastair Sawday. Een alternatieve titel voor het boek was ‘Ontmoetingen met opmerkelijke mensen.’

Het boek is opgedeeld in streken, zo kan je je reis indelen en het boek elke keer opnieuw gebruiken voor je vakantie naar Frankrijk. In het boek staan ook foto’s, verhalen van eigenaren, kaarten en adres informatie voor alle plaatsen die worden beschreven in het boek.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reacties

  1. A.te Dorsthorst
  2. Mevr. Gobart Joske

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.