Hollywood showt kostuums

Hollywood showt kostuums 9

Een van de kostuums die te zien is in Londen.


Koers richting Engeland. Daar is tot 27 januari 2013 in het Victoria & Albert Museum in Londen een tentoonstelling te zien die gewijd is aan de meeste bijzondere kostuums uit Hollywood. Hollywood Costume is toegespitst op de sleutelrol van kostuums in de film. De verzameling toont meer dan honderd stukken uit de meest bekende films, die de afgelopen eeuw gedragen werden door onvergetelijke personages als Indiana Jones, Scarlett O ‘Hara, Jack Sparrow en ook Darth Vador. De hotels van Radisson Blu Edwardian in Londen bieden in samenwerking met het V&A Museum exclusieve arrangementen aan inclusief logies en toegangstickets. Lees verder voor meer informatie over de tentoonstelling.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.