Hotel op bestelling

Hotel op bestelling 10
In het kader van een Britse wedstrijd hebben Ian Springford Architecten een verplaatsbaar hotel bedacht. Het bedrijf doet mee met de Building Designs Small Hotel competition en hoort op 22 november of ze met hun ontwerp een prijs hebben gewonnen.

Het idee is als volgt: je bent van plan met een groep vrienden een strandvakantie te houden, maar je kunt geen geschikte locatie in de buurt vinden. Je zou kunnen voorstellen dat iedereen zijn eigen tent en slaapzak meeneemt, maar dat is niet echt je ding. Ian Springford Architecten stelt nu voor om onder de naam MyPlace.com (die website leidt nu overigens naar iets heel anders) een compleet aan de situatie aanpasbaar hotel te verhuren.

Als je weet met hoeveel vrienden je komt plaatst de dienst verplaatsbare, comfortabele hotelkamers. De kleurrijke, geprefabriceerde pod-kamers kunnen worden gestapeld of gemanoeuvreerd naar de zin elke huurder.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.