IJsbar op cruiseschip


Je moet wat doen om jezelf te onderscheiden op de steeds voller wordende cruisemarkt. Zoals bekend zijn de meeste cruiseschepen voorzien van de meest luxe voorzieningen. Norwegian Cruise Line heeft nu iets bedacht dat helemaal past in de traditie van het land van herkomst. Op de cruiseschepen is een ijsbar te vinden, waar de temperatuur permanent -17 graden Celcius gehouden wordt. Bezoekers moeten met een cape naar binnen gaan om zich te wapenen tegen de kou. En het behoeft geen uitleg dat alle drankjes sowieso permanent koud staan. Wat vind u? Is dit aanvaardbare luxe of is zo´n ijsbar het toppunt van verspilling? Laat uw mening achter in het venster hier onder.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.