Kanshebbers Wandeltrofee 2013 bekend

Kanshebbers Wandeltrofee 2013 bekend 9

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs 2013 wordt de Wandeltrofee uitgereikt aan de winnende uitgever of auteur.

De 10 kanshebbers van de Wandeltrofee 2013 zijn bekend. Van de genomineerde titels komen er 7 uit Nederland en 3 uit Vlaanderen. Dit is de eerste keer dat naast Nederlandse publicaties over routes ook Vlaamse titels over wandelingen mee mogen doen. Een paar van de Vlaamse  werken die genomineerd zijn: Met ‘Kempen en Maasland’, een boekje met zeven kaarten en inspiratieboekjes van het Wandelnetwerk Antwerpen/De Kempen. Daarnaast maakt de tweede serie van de ‘Dagstappergidsen Vlaanderen’  kans op de trofee. Maar er is veel concurrentie van Nederland voor de titel. Zo zijn de werken  ‘Wandelpareltjes’, ‘De Brandgrensroute’, ‘Een wandeling rondom de Veluwe’, ‘De Brabantse Wal’, ‘Natuurlijk Amsterdam’, ‘Westerborkpad’ en ‘De Loop van de Drentsche Aa’ genomineerd.  In januari volgend jaar nomineert de jury drie titels uit de longlist voor de trofee. De trofee wordt op 9 februari 2013  uitgereikt aan de winnende auteur of uitgever tijdens de negende Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI.

Voor de hele lijst van genomineerde en voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.