Laatste stemronde ‘oscars’ pretparken

Laatste stemronde 'oscars' pretparken 9

Je kan stemmen voor de Diamond Theme Park Awards, zo kun jij bepalen welk park wint in de 18 categorieën.

De  Diamond Theme Park Awards worden sinds 2010 elk jaar uitgereikt. De awards zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste prijzen in pretparkland.  Een vakjury van verschillende fansites, ervaringsdeskundigen en reisbureaus hebben de pretparken en dierentuinen genomineerd. Op deze parken kon gestemd worden door bezoekers in de eerste stemronde. Deze is inmiddels afgelopen. Nu is er een tweede stemronden waar je kan bepalen welk park volgens jou moet winnen in de 18 verschillende categorieën. Vorig jaar was er nog maar een stemronde maar ze hebben besloten om er 2 in te voeren zodat parken ook campagne kunnen voeren met ‘echte’ bezoekers en niet alleen in de virtuele social media wereld. Op dit moment wint de Efteling het in de peilingen maar daar kan nog van alles aan veranderen. Ook Plopsaland, Bellewaerde Park en Walibi Holland hebben al veel stemmen. De pretparken kunnen winnen in de volgende categorieën:
Beste Pretpark van Europa, Beste Resort van Europa, Beste Attractie van Europa, Beste Nieuwigheid in Europa, Beste Park-Fansite (in het NL), Beste Website, Beste Sociale Media, Mooiste park, Mooiste Dierenverblijf, Beste Dierenpark, Meest Sensationele Attractie, Beste Waterattractie, Beste Achtbaan, Park met Beste Personeel, Park met Beste Horeca, Park met Beste Evenementen, Meest Kindvriendelijke Park, Beste Pretpark.

Je kan nog tot het einde van dit jaar stemmen voor De  Diamond Theme Park Awards. Voor meer informatie en om te stemmen ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.