Landcruising Adventure kiest voor Engels

Landcruising Adventure kiest voor Engels 8

Een van de foto’s van de site van het Nederlandse avonturen-paar.


Al jaren volgen we de avonturen van Landcruising.nl, waar Karin-Marijke en Coen verhalen over hun avonturen met hun stoere wagen in Zuid-Amerika. Ze hebben er voor gekozen hun oorspronkelijk Nederlandstalige site nu te verruilen voor eentje die geheel in het Engels is opgesteld met een nadrukkelijker accent op foto’s. De moeite van een bezoek waard.

De motivatie voor hun reis beschrijven ze op de site: “Eind september 2002 genoten we van een dagje sauna in Putten, het was heerlijk weer en we lagen buiten op de ligstoelen te genieten van een nazomers zonnetje. “Als ik twee jaar in het buitenland ga rondtrekken, ga je dan met me mee?” vroeg Coen. Ik keek hem aan- “ja, onmiddellijk”, zei ik en werd overvallen door een overweldigend gevoel van vrijheid. Zonnestralen verwarmden me, een enorm zwaar gevoel viel van mij af en maakte plaats voor een gevoel van ruimte: alles loslaten en niet meer “hoeven”.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.