Lichte groei in autohuurmarkt

Lichte groei in autohuurmarkt 11
Een stijgend aantal toeristen geeft aan dat de vakantie compleet te willen maken met het huren van een auto. Ruim 35% van alle vakantiegangers die een vliegreis boekte, huurde een auto. Dit is een stijging van ruim 2% t.o.v. 2011 en één van de voornaamste uitkomsten van een onderzoek, recentelijk gerealiseerd door marktonderzoeksbureau Bunchhouse Marktonderzoek, in opdracht van internationaal autohuurbemiddelaar Sunny Cars.

Hans Knottnerus, general manager voor Nederland en België, zegt dat het onderzoek de al geldende praktijk bevestigt, al is er bij Sunny Cars sprake van hogere percentages. “Wij zijn internationaal al meer dan twintig jaar actief op de markt en zien een groeiende behoefte als het gaat om autohuur tijdens de vakantie. We zien vooral een substantiële stijging met betrekking tot het in Nederland reserveren van een huurauto voorafgaand aan de vakantie. Dat percentage steeg met ruim 8% naar 55%.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.