Meer camperplekken in Europa-gids


De Campergids Europa 2013 van Facile-en-Route is vanaf 26 november verkrijgbaar. Deze 16e editie bevat 593 nieuwe camper-plaatsen. Van de totaal opgenomen 7420 plaatsen zijn er 5075 geïllustreerd met een foto. Door het grote aanbod van camperplaatsen is het aantal kaarten uitgebreid. Hierdoor is het overzicht in ‘drukke gebieden’ verbeterd. De praktische index van plaatsnamen naast de overzichtskaart is gehandhaafd. Nieuw is de vermelding van de wijze waarop het staangeld kan worden betaald.

Ruim vijftig opgeleide equipes van reisconsulenten hebben ook voor deze editie weer Europa doorkruist om de camperplaatsen te controleren. Door deze intensieve controle is een hoge kwaliteit en zo groot mogelijke volledigheid bereikt volgens de producent. Facile Media brengt de uitgave gelijktijdig in vijf talen op de Europese markt. De prijs van de Nederlandstalige editie kan hierdoor gehandhaafd blijven op die van vorig jaar, € 25,95.

Met o.a. 2126 camperplaatsen in Duitsland, 2011 in Frankrijk en 1023 in Italië biedt de Facile-en-Route Campergids volgens de uitgever de meest uitgebreide camperinformatie die in Europa in boekvorm te krijgen is. In de editie 2013 zijn ruim 4000 mutaties verwerkt.

Uitgeverij Facile Media biedt de mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, datasets te downloaden van de landen in de gids. Deze datasets bevatten POI’s (Points of Interest) van de camperplaatsen die in de gids worden vermeld. De sets zijn eenvoudig te installeren op de meest gangbare navigatiesystemen. Op deze manier navigeert de camperaar zeer comfortabel naar zijn volgende stop.

Verkrijgbaar bij: www.camperreiswinkel.nl, ANWB, NKC, boekhandel en accessoirebedrijven in België en Nederland, Verkoopprijs: € 25,95, Omvang: 864 pagina’s, landen: Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Griekenland

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.