Nieuw: Big 5 wandelsafari

Je kan nu op wandelsafari om te voet op zoek te gaan naar de big 5, zoals de olifant.

De Kololo Game Reserve heeft iets nieuws, de Big 5 wandelsafari. Zoals de naam al doet vermoeden ga je te voet op zoek naar de Big 5. Deze wandeling vindt plaats onder leiding van een ranger en je kan vanuit Kololo beginnen. Het gebied heeft een beperkte toegang, maar onder leiding en bescherming van onze gecertificeerde rangers is het nu mogelijk om in een klein gezelschap dit gebied te verkennen. De beste manier om de bush, de dieren, de geluiden en geuren te ontdekken is door zelf door de natuur te wandelen. Op deze manier kan je dichter bij de dieren komen. En als je geluk hebt zie je een de olifant, de neushoorn, de luipaard, de leeuw of de buffel. Dus een van dieren die bij de de Big 5 horen.

De Kololo Big 5 safariwandelingen worden georganiseerd voor groepen met een minimum aantal van vier en een maximum aantal van acht personen. De wandeling duurt ongeveer drie uur en je moet van tevoren reserveren. Ook kan de ranger de wandelaars naar een centrale locatie in Welgevonden brengen waar de wandeling dan van start gaat. Welgevonden heeft twee plaatsen met delicate rock-art die je tijdens de wandeling ook kan bezoeken.

Kololo Game Reserve grenst aan Welgevonden Game Reserve, in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika. Het gebied Waterberg (14.500 km²) is malariavrij en daarmee de perfecte safaribestemming. De luchthaven Johannesburg International Airport ligt op ruim drie uur rijden van Kololo.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.