Nieuw winterevenement Den Haag

In Parijs doen ze al langer hun best om de etalages speciaal te maken tijdens kerst, in Den Haag doen ze dat dit jaar voor het eerst.

In december is er een nieuw winterevenement in Den Haag, TINK. Tijdens dit evenement maken ondernemers, kunstenaars en creatieven vijftig etalages tot kunstwerken. Als je aan versierde etalages denkt rond de kersttijd dan denk je aan steden als Londen, Parijs en New York maar nu wil Den Haag deze steden evenaren. De Den Haagse binnenstad verandert in een grote expositie ruimte waar je de etalages kan bewonderen. Het festival heet TINK omdat het moet lijken alsof  Tinkerbell, het elfje van Peter Pan, haar sterrenstof over de stad heeft uitgestrooid.

Naast de etalages is er meer te zien. Op 15 en 16 december is de winterparade TINK XL. Tijdens deze dagen krijg je een voorproefje van verschillende wintervoorstellingen. Zo spelen acteurs van Theaterschool Rabarber scènes uit Robin Hood en zijn er optredens van studenten van het Koninklijk Conservatorium. Wie deze dagen het verstopte elfje Tinkerbell ontdekt in een van de etalages maakt kans op een cadeau.

En dat is niet de enige prijs die te winnen is, je kan namelijk ook een wintersportvakantie winnen. De vier mooiste etalages worden door een vakjury bekroond. Je kan via Facebook je favoriete etalage nomineren en zo maak je kans op een van de vele kerstcadeaus en op de hoofdprijs: een wintersportvakantie in Oostenrijk voor twee personen.

TINK duurt van 8 tot en met 31 december 2012, voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.