Nieuwe accommodaties in Savoie Mont Blanc

Als je op wintersport gaat is het belangrijk dat je lekker kan slapen om weer fit op de piste te staan.

Waar je verblijft tijdens je wintersport bepaalt voor een deel het succes van je vakantie. Daarom is het belangrijk om goed te kijken wat bij je past. De Savoie Mont Blanc heeft verschillende accommodaties waar je uit kan kiezen:

– In Montchavin les Coches, bij de pistes van Paradiski, ligt het chalet Au Mont d’Eden dat onlangs een geheel nieuw uiterlijk kreeg. De B&B serveert streekgerechten en op alle kamers ligt een iPad met gratis Wi-Fi.

– In Avoriaz opent Pierre & Vacances dit jaar 100 nieuwe appartementen in de Résidence de l’Amara. Dit wordt een nieuw vijfsterren vakantiepark.

– In Val Thorens hebben ze een nieuw appartementencomplex gebouwd: Les Balcons Platinum.

– Midden in de natuur bij Semnoz, op 1650m hoogte, ligt het iglo dorpje van Eco-Bivouac. Hier kun je overnachten op een groene manier.

Hotel Mont Blanc in Chamonix is gebouwd in de 19e eeuw. De huidige eigenaren, de familie Taittinger, heropent het hotel deze winter na een renovatie. .

– Les Menuires heeft het concept “co-lidays” geïntroduceerd. Onder de naam “co-ski”, “co-drive” en “co-lodge” kan men accommodatie, auto en zelfs skipassen delen tegen fikse korting.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.