Nieuwe Everplaces app

Nieuwe Everplaces app 9

Everplaces is de nieuwe app om al je favoriete plaatsen met je vrienden te delen.

De Everplaces app is al een tijdje uit maar ze hebben nu een nieuwe versie van hun app voor de Iphone gemaakt. Met de Everplaces app kun je plaatsen bookmarken en ze zo delen met anderen. De app wordt ook wel de Pinterest onder de locatie apps genoemd. De app is vooral gemaakt voor mensen die van reizen, eten en design houden. De slogan van Everplaces is :’It’s not a Lonely Planet’  en dat geeft hun doel al aan. Zij willen dat hun app de nieuwe Lonely Planet gids voor reizigers wordt maar dan de social media versie.Wat de app nou anders maakt dan de apps die er al zijn is onder andere dat je hem helemaal naar je persoonlijke voorkeur kan instellen. Dus als je met je gezin op vakantie gaat krijg je kindvriendelijke restaurants en musea te zien en als je met je partner gaat en je wil graag stappen kun je de beste clubs vinden. Daarnaast maakt de app de reistips overzichtelijker. Vaak vraag je advies voor je reis op Twitter of Facebook maar dan krijg je een lange lijst waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Met Everplaces zijn deze tips makkelijker te vinden en te delen. Daarnaast kun je ook mensen volgen waarvan jij vindt dat ze leuke tips hebben en andersom. Everplaces is al een grote hit in de app wereld. Op dit moment kun je in 90 landen de beta versie downloaden. Onze buren hebben deze manier van delen al helemaal omarmd, de meeste gebruiker komen uit Duitsland. Daarnaast wordt de app veel gebruikt in Amerika en Brazilië.

Voor meer informatie en het downloaden van de app ga je naar de website.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.