Nieuwe namen Ga op je Bek Festival

Er is een nieuw festival in Nederland: Het Ga op je Bek festival, om het falen te vieren.

Er zijn nieuwe namen bekend voor het Ga op je Bek Festival. Het festival wordt voor de eerste keer gehouden en meer dan 20 acts doen mee. Cabaretiers, theatermakers, ondernemers, journalisten, kunstenaars dj’s en consultants zullen je met workshops, experimenten, trainingen en performances inwijden in het plezier van het falen. Rens de Jong, Pitto, Jan Beuving, Michiel Zonneveld & Frans van Schijndel, Stichting Nieuwe Helden, Jason Gwen en Remko van der Drift zijn een paar van de namen die bekendgemaakt zijn. Tot 1 december blijven er nieuwe namen bijkomen.

Maar wat is het Ga op je Bek Festival? Tijdens dit festival ga je in een speciaal gebouwd faallaboratorium op je bek zoals jij dat wilt; door te vechten met een onbekende, een blauwtje te lopen en/of op te biechten of te solliciteren op je droombaan. Aan het einde is er een groot faalfeest met onder meer Pitto, B&S en TWR72. In de aanloop naar het Ga op je bek Festival zal het ministerie op allerlei verschillende manieren proberen het falen op de kaart te zetten. Onder andere met testimonials van succesvolle mensen die hun Ga Op Je Bek moment opbiechten.

Het festival wordt georganiseerd door het Het Ministerie van Progressieve Zaken. Dit is een groep maatschappelijk betrokken twintigers en dertigers die probeert Nederland socialer, opener, creatiever en ondernemender te maken. Zij stellen vast dat er nog te weinig waardering is voor het falen van de mens. Daarom roept zij 1 december uit tot nationale Ga Op Je Bek Dag en dit willen ze vieren met een festival. Zij denken dat alleen falen lijdt tot succes en dat het delen van je mislukkingen leerzamer en interessanter is dan het pochen met je successen.

Het Ga Op Je Bek Festival is op zaterdag 1 december. De zaal gaat open om 19.00 uur en het duurt tot 04.00 uur kaarten zijn € 12,00 (incl. snack). Het festival is in de HAL 16 Archimedeslaan 16 Utrecht. Voor meer informatie, de hele line-up en kaarten ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.