Nieuwe Reis app ‘See America’

Nieuwe Reis app 'See America' 9

Met de nieuwe reis app van See America kun je je reis naar Amerika plannen.

Er is een nieuwe app voor de iPad die alle reisinformatie over Amerika bundelt. Deze app vervangt de papieren brochures en is gratis te downloaden. Hij is bedoeld om reisinspiratie te geven voor een reis naar Amerika en bevat dan ook informatie over de bestemmingen in de USA, touroperators, airlines, autoverhuurders, attracties en aanbevolen reisroutes. In plaats van allemaal verschillende reisgidsen en brochures is nu alle informatie te vinden in deze app. Daarnaast heeft hij ook  foto’s van alle hotspots, video’s, muziek en praktische informatie over alles wat er in Amerika te beleven is. De VS is al jaren een populaire ‘ver’ bestemming onder de Nederlanders, waar zoveel verschillende reismogelijkheden zijn. Maar waar moet je beginnen met het plannen van je reis? De ‘See America’ app is een begin. Een voordeel van de app is dat hij grotendeels offline te gebruiken is. Als je in het buitenland bent worden er dus alleen extra internetkosten gerekend als je gebruik maakt van weblinks of de App wilt delen via je social media accounts.

De app ‘See America’ kun je hier downloaden. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.