Ontdek het andere Tanzania

Ontdek het andere Tanzania 9

Het Pemba eiland ligt aan de kust van Tanzania, hier kun je overnachten in Fundu Lagoon.

Steeds meer mensen zien Tanzania als vakantiebestemming maar er valt nog veel te ontdekken aan het land. Naast alle dingen die je kan doen op het vaste land heeft Tanzania namelijk een paar eilanden die je kan bezoeken. Zo kun je naar het bekendere eiland Zanzibar maar als je naar een rustigere plek zoekt dan zijn de eilanden Mafia en Pemba aan te raden. Deze eilanden horen allemaal bij Tanzania dus nadat je het vaste land verkend hebt kun je zo doorreizen.

Mafia eiland ligt in het grootste beschermde marinepark van Oost Afrika. Aan de kust kun je duiken en snorkelen. Op Pemba eiland is nog weinig toerisme. De lokale bevolking houdt zich niet veel bezig met de buitenwereld, de traditionele leefwijze speelt nog steeds een grote rol in het dagelijks leven op beide eilanden. De sfeer op Pemba en Mafia eiland is heel vriendelijk en ontspannen.

Explore Tanzania heeft dit seizoen een nieuwe reis, Bush & Beach. Dit is een combinatiereis voor mensen die het vaste land van Tanzania willen combineren met een strandvakantie op een van de eilanden. Deze tiendaagse reis bestaat uit een korte safari in het Selous Wild Reservaat, gevolgd door een strandvakantie op Mafia eiland. Deze reis is te boeken vanaf € 1995,- per persoon. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.