Rappers op avontuur in Canada

Rappers op avontuur in Canada 8

De hoofdpersonen bij de reis door de wildernis in Canada.


Rappers weten zich prima met hun mond te redden, maar is dat voldoende als ze in de Canadese wildernis gedropt worden? RTL 5 neemt vanaf vanavond de proef op de som. Bekende rappers Negativ, Keizer, Brace en Darryl verruilen in het nieuwe RTL 5-programma ‘Rappers In De Sneeuw’ (te zien vanaf zondag 18 november) nietsvermoedend de rappers-scene voor een spannende expeditie aan het randje van de bewoonde wereld. Het populaire viertal wordt naar de middle of nowhere gestuurd voor een tocht langs het ruige landschap van Canada. De overgang van chillen naar rillen is enorm. Hoe vergaat het de stoere rappers die geen idee hebben wat hen te wachten staat onder deze extreme omstandigheden?

In een nagenoeg onbewoond gebied ontmoeten Negativ, Keizer, Brace en Darryl de lokale bevolking, raken ze flabbergasted door de schitterende ongerepte natuur maar zijn ze ook verbijsterd door de gevolgen van smeltende ijskappen, ontbossing en olievervuiling. Ze komen oog in oog te staan met beren, gaan op zoek naar walvissen en slapen in een tentje midden in de ruige wildernis. Aangemoedigd door wat ze zien, zetten ze de schijnwerpers op het werk van Greenpeace daar. In vier afleveringen is te zien hoe ze inspiratie voor een nieuwe rap opdoen.

Uitzending RTL 5: ‘Rappers In De Sneeuw, wekelijks vanaf zondag 18 november, tussen 22.30 uur en 23.30 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.