Robin Hood is terug

Robin Hood is terug 9

Een beeld van de hoofdtheatershow die opgevoerd zal worden in het park.


Robin Hood keert terug naar de plek waar hij vandaan komt. Niet de persoon natuurlijk maar hij komt terug in de vorm van een attractiepark. Het park komt in Sherwood Forest, dat ligt valkbij Nottingham, waar Robin Hood volgens de legendes vandaan komt. Het verhaal kennen we allemaal, Robin Hood stal van de rijken en gaf het terug aan de armen. Dit is ook het thema van het pretpark en Robin staat centraal. Het park wordt gemaakt door dezelfde mensen die ook Madame Tussauds maken. Het Robin Hood-park neemt zijn bezoekers mee terug naar de middeleeuwen. Er komen verschillende attracties zoals een doolhof met pratende bomen, een plek waar je kan leren boogschieten en een cursus wild vlees leren koken. De verwachting is dat er jaarlijks 3 miljoen belangstellenden op af komen.

Het park moet in 2015 opengaan. Meer informatie over het park, dat Discover Robin Hood gaat heten, staat hier.

Robin Hood is terug 10

De plattegrond van het park dat in 2015 opent in het midden van Engeland.


Grotere kaart weergeven

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.