Staking Spanje teistert vliegverkeer

Door de landelijke staking in Spanje worden er ook veel vluchten geannuleerd.

Op 14 november is er een landelijke staking in Spanje. Deze staking heeft ook invloed op het vliegverkeer in de rest van Europa. De Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling moet verplicht een aantal vluchten blijven uitvoeren van het Ministerie van Openbare Werken in Spanje. De rest van de vluchten sneuvelt door de staking. Als jouw vlucht geannuleerd is dan ben je als het goed is op de hoogte gesteld via sms of e-mail. Op deze website kun je zien of jouw vlucht geannuleerd is. Als je een vlucht op 14 november hebt geboekt en last hebt van de staking kun je je vlucht wijzigen. Dit kan gratis naar een vlucht voor donderdag 15 november of naar de eerst volgende beschikbare vlucht na de geboekte vlucht. Ook kun je je vlucht wijzigen naar een andere beschikbare vlucht tot 29 november. Hiervoor zullen geen toeslagen worden doorberekend, maar het eventuele verschil in het vliegtarief zal wel worden doorberekend. Je kan je vlucht  wijzigen via deze link . Als alternatief kun je  de vlucht annuleren en binnen zeven dagen je geld terugkrijgen via deze link.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.