Top 10 voordeligste backpackbestemmingen

Top 10 voordeligste backpackbestemmingen 9

Als backpacker wil je graag de hele wereld over maar je hebt niet veel geld. Waar kun je het goedkoopst slapen?

Backpacken is nog steeds onverminderd populair. De wereld rondreizen met een rugzak wordt ook steeds makkelijker met de hulp van socialmedia en speciale reis apps. Azië is de regio waar nog steeds de meeste backpackers heen gaan en daarom op zoek zijn naar goedkope overnachtingen. De top 10 met voordeligste backpackbestemmingen ter wereld bestaat uit Aziatische steden. De goedkoopste hotelbestemming ter wereld is de Vietnamese hoofdstad Hanoi. Voor een overnachting in de stad betaalde je de eerste helft van 2012 €45. Hanoi wordt op de voet gevolgd door de Cambodjaanse hoofdstad Phnom-Penh (€47). Op de derde plaats staat de Thaise badplaats Pattaya (€55).

Als je als backpacker goedkoop verschillende steden in een land wil bezoeken kun je het beste kiezen Thailand. De lijst bestaat voor de helft uit bestemmingen in Thailand. Naast Pattaya ook Chiang Mai (€58), Bangkok (€65), Krabi (€71) en Phuket (€73) tot de voordeligste backpacklocaties ter wereld.

Voordeligste backpackbestemmingen ter wereld

Gemiddeld betaalde hotelkamerprijs per overnachting tijdens de eerste helft van 2012

Hanoi €45
Phnom-Penh €47
Pattaya €55
Ho Chi Minh City €58
Chiang Mai €58
Bangkok €65
Goa €70
Krabi €71
Beijing €73
Phuket €73

Met de gratis app van Hotels.com kun je bij tot 20.000 last-minute hotelaanbiedingen, die je ook gelijk kan boeken. De app bevat foto’s, plattegronden en hotelbeoordelingen. Voor meer informatie ga je naar de webste.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.