Vestrock in top 10 Europese Festivals

Vestrock in top 10 Europese Festivals 9

Vestrock staat in de top 10 in de categorie Best Small Festival, als een van de weinige Nederlandse Festivals.

Vestrock (Best Small Festival) en Vestrock Junior (Best New Festival) staan in de top 10 van de beste Europese festivals in hun catogerie. Dat heeft de European Festival Awards organisatie bekend gemaakt. Deze plaats hebben ze gehaald door stemmen van bezoekers, pers, leveranciers, vrijwilligers, artiesten en alle andere Vestrock fans. Tijdens het Eurosonic Festival in Groningen maakt de organisatie bekend wie er gewonnen heeft en wordt het duidelijk of Vestrock met de prijs naar huis gaat. Er zijn niet veel Nederlandse Festivals die tot de finalisten behoren, in 2013 zijn dit alleen Vestrock, Eurosonic/Noorderslag (Best Indoor Festival) en XO Live (eveneens Best New Festival). In totaal deden honderden festivals uit drieëndertig landen mee aan de European Festival Awards 2012.

Vestrock vindt in 2013 plaats op 31 mei (Vestrock Junior) en 1 juni (Vestrock). De kaartverkoop voor Vestrock 2013 start op 1 december 2012. Zowel Vestrock als Vestrock Junior was in 2012 volledig uitverkocht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Sfeerimpressie Vestrock:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.