Win VIP kaarten Amsterdam Light Festival

Win VIP kaarten Amsterdam Light Festival 9

Win VIP kaarten voor de opening van het eerste Amsterdam Light Festival op 7 december.

Op 7 december opent het eerste Amsterdam Light Festival. Dit festival moet een lichtfestijn worden voor Amsterdammers en bezoekers. De binnenstad is 40 winterdagen lang het decor voor een lichtfestival dat de charme toont van de stad met licht en water. Naast Amsterdam zijn er ook wereldwijd steeds meer lichtfestivals. In bijvoorbeeld Singapore, Lyon, Eindhoven of Sydney gingen ze onze hoofdstad al voor. De lichtfestivals willen je inspireren om de kunst te bekijken en met elkaar hier over te praten, het is een manier om mensen dichter bij elkaar te brengen. Het festival is zich ook bewust van duurzaamheid. De lichtindustrie is steeds bewuster bezig en daarom zijn de lampen steeds milieuvriendelijker. Zo is er nu al veel energiebesparing door LED lampen. Deze lampen verlichten de hoofdstad in de donkerste tijd van het jaar en veranderen met licht de openbare ruimte van de stad. Het is de bedoeling dat jij als toeschouwer wordt verast. Voor meer informatie ga je naar de website.

Als lezer van Elke Dag Vakantie kun je hier bij zijn want wij geven 2 VIP kaarten voor de openingen op 7 december weg. De vip boot is voorzien van hapjes, drankjes en een DJ. Wil je hier kans op maken? Mail dan voor zaterdag 1 december je naam en huisadres naar nieuws@elkedagvakantie.nl met de tekst “Ja ik wil graag naar het Amsterdam Light Festival”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.